PLC hard & software

Het ontwerpen en schrijven van gebruiksvriendelijke industriële software voor de besturing van uw machines en installaties is onze core business.
Het gaat niet enkel om de kennis van de nieuwste besturingssystemen en hardwarecomponenten. Het gaat veel meer om inzicht in uw industriële processen. Als automatiseerder combineren we onze jarenlange ervaring met een innovatieve aanpak.
Deze ervaring komt voort uit sectoren zoals verpakkingsindustrie, energie, grafische industrie, high tech elektronica, pharma en process installaties.

Zowel op het gebied van software als hardware hebben wij de mogelijkheid om u bij te staan over het gehele automatisatie traject!

Op gebied van PLC gebruiken wij bij voorkeur open automatiseringssystemen gebaseerd op PC technologie.
Onze huismerken Beckhoff & Sigmatek lenen zich uitstekend voor deze taken.
Wij hebben echter ook veel ervaring met andere merken zoals Siemens (S7/TIA), of alle andere op codesys gebaseerde systemen.
Met Beckhoff hebben we meer dan 15 jaar ervaring opgebouwd. Dit zowel op gebied van twincat 2 als twincat 3 (visual studio).
Ook met Sigmatek hebben we reeds vele jaren ervaring. Dit wordt vooral ingezet bij OEM machinebouwers met geavanceerde motionsystemen, zoals verpakkingsmachines, robotica, …